Δημοτικό συμβούλιο ερωτήσεων στην Ναύπακτο

26.11.09 Leave a Comment


Με ερωτήσεις βομβάρδισαν οι δημοτικοί σύμβουλοι το δήμαρχο Ναυπάκτου στο δημοτικό συμβούλιο, σχετικά με ένα πλήθος θεμάτων που ζητούν λύση. Μερικές από αυτές τις ερωτήσεις ήταν τι θα γίνει με τις λακκούβες που είναι διάσπαρτες στους δρόμους, που βρίσκεται το θέμα του Ξενία, πως θα λειτουργήσει ο ποδηλατόδρομος, με ποια κριτήρια ασφαλτοστρώνονται κάποια δρομάκια ακόμα και ιδιωτικά και τι θα γίνει με τα χρήματα που έχει υποσχεθεί η ΑΝ.ΝΑ στον πολιτιστικό σύλλογο σκάλας για την εκδήλωση το γαϊτανάκι.


Οι απαντήσεις ήταν απλές. Σε ότι αφορά τον ποδηλατόδρομο θα έρθει η εισήγηση της τεχνικής υπηρεσίας για συζήτηση στο δ.σ., για το ξενία ορίστηκε η νέα επιτροπή, αλλά η απόφαση ακυρώθηκε από την περιφέρεια και θα ξαναέρθει στο δημοτικό συμβούλιο όπως προβλέπεται, για τις λακκούβες επεμβαίνει η ΔΕΥΑΝ και τις αποκαθιστά όσες από αυτές βέβαια γίνονται με δικής της ευθύνη από έργα που εκτελεί.

Ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Καρακώστας έθεσε και το θέμα των stagers, ζητώντας να εκδοθεί ψήφισμα συμπαράστασης που τελικά κατέληξε σε διαξιφισμούς, όταν η κα Χοχτούλα μίλησε για λαϊκισμό που πυροδότησε την κατάσταση. Ο κ. Καρακώστας είπε μάλιστα ότι πρέπει να υπάρξει απόφαση που να στερεί το δικαίωμα του εκλέγεσθαι, σε όποιον αιρετό ξαναϋπογράψει τέτοιες συμβάσεις.

Όλα αυτά είχαν το χαρακτήρα ερωτήσεων και θεμάτων εκτός ημερήσιας διάταξης, αφού τα προγραμματισμένα θέματα ήταν τυπικά.

0 σχόλια »

Leave your response!