Μεγάλες δουλειές στο μηχανολογικό Αγρινίου

18.11.09 Leave a Comment

Πρέπει να ήταν μεγάλο τελικά το φαγοπότι με τις άδειες φορτηγών Δημόσιας Χρήσης που εκδόθηκαν από την υπηρεσία μεταφορών του Αγρινίου. Έβγαζαν άδειες οι οποίες κοστίζουν στην αγορά κοντά 300 χιλιάρικα η μία (ευρώ εννοούμε). Από αυτή την ιστορία σίγουρα κερδισμένοι δεν ήταν μόνο οι κάτοχοι αυτών των αδειών… Οι υπάλληλοι πάντως που φαίνεται να εμπλέκονται μετακινήθηκαν, λέει, σε άλλες υπηρεσίες της χώρας, μέχρι να τελεσιδικήσουν τα δικαστήρια. Ε! και τι έγινε με αυτό; Τα δικαστήρια πάντα αργούν.

Το πιο ωραίο είναι ότι ο Στυλιανίδης ως υπουργός μεταφορών, λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές έστειλε έγγραφο στην υπηρεσία, εντέλλοντας την προϊσταμένη να υπογράψει τις άδειες, και επειδή εκείνη αρνήθηκε παραλίγο να την πάνε σηκωτή στο αυτόφωρο.
Το επάγγελμα αυτό των μεταφορέων ανήκει στα κλειστά επαγγέλματα, και γι’ αυτό κάποιοι φρόντισαν να το ανοίξουν, με 11 επιπλέον αυτοκίνητα βυτιοφόρα, των οποίων οι αριθμοί κυκλοφορίας ήταν ίδιοι με άλλων φορτηγών.
Πάντως μεγάλη ήταν η πρεμούρα του Στυλιανίδη να τακτοποιήσει και αυτή την εκκρεμότητα. ΄Ετσι κι αλλιώς η προηγούμενη κυβέρνηση όλους τους τακτοποίησε…

0 σχόλια »

Leave your response!