Ο Δήμος Νεάπολης στην 7η Διεθνή Έκθεση POLIS 2009

8.12.09 Leave a Comment


Ισχυρή παρουσία είχε ο Δήμος Νεάπολης στην 7η Διεθνή Έκθεση POLIS 2009 Φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Δημοσίου Κοινωνικού Τομέα και Ιδιωτικών επιχειρήσεων, που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη από τις 26 έως 29 Νοεμβρίου 2009.
Ο Δήμος Νεάπολης συμμετείχε για δεύτερη φορά στην Διεθνή Έκθεση παρουσιάζοντας έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό, παραδοσιακά τοπικά προϊόντα της περιοχής, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε πολλούς επισκέπτες που παραβρέθηκαν στο περίπτερο να γνωρίσουν την ιστορία και τον πολιτισμό του τόπου.


Ο Δήμαρχος Νεάπολης Κων/νος Καπελλάκης αναφερόμενος στη συμμετοχή του Δήμου στην Διεθνή Έκθεση τόνισε μεταξύ άλλων:<<Η ισχυρή παρουσία του Δήμου Νεάπολης στην Διεθνή Έκθεση για δεύτερη φορά φιλοδοξεί να προβληθεί ο Δήμος Νεάπολης μέσα από την ιστορία του ,τον πολιτισμό του, τη φύση του, τις ομορφιές του αλλά και την μοναδικότητα του τοπίου του. Στόχος μας είναι ο επισκέπτης να απολαύσει την διαμονή στον τόπο μας και να γνωρίσει την ιστορία και τον πολιτισμό του>>.Στην Διεθνή Έκθεση παραβρέθηκαν από το Δήμο Νεάπολης ο Δήμαρχος Κων/νος Καπελλάκης, ο αντιδήμαρχος Ιωάννης Καλαντζής ,ο πρόεδρος Δ.Σ Ευάγγελος Τσιρώνης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αγγελική Ρούση και Τασολάμπρος Θεόδωρος.

0 σχόλια »

Leave your response!