Σχετικά με εμάς

9.12.09 Leave a Comment

Μετά από λίγες μέρες λειτουργίας του blog, κρίνουμε σκόπιμο να σας πούμε λίγα λόγια για μας και για το σκοπό δημιουργίας και λειτουργίας του enimera.blogspot.com.

Είμαστε μια μικρή ομάδα ανθρώπων, που ζούμε στην Αιτωλοακαρνανία και χρησιμοποιούμε το σύγχρονο εργαλείο που λέγεται internet.
Η αρχική μας ιδέα ήταν να δημιουργήσουμε ένα ενημερωτικό site με ειδήσεις από όλο τον νομό. Κάτι που δεν υπάρχει, παρά μόνο περιορίζεται σε συγκεκριμένες πόλεις (Μεσολόγγι, Αγρίνιο, Ναύπακτος, Αστακός κλπ…).
Επειδή δεν είμαστε δημοσιογράφοι και δεν έχουμε πρόσβαση σε όλες τις τοπικές κοινωνίες του Νομού, αποφασίσαμε να απευθυνθούμε στους φορείς. Συλλέξαμε στοιχεία επικοινωνίας από όλους τους δήμους του νομού, από όσους φορείς μπορέσαμε και τους ενημερώσαμε για την λειτουργία μας προσκαλώντας τους να συμβάλλουν στην ενημέρωση των πολιτών του Νομού αποστέλλοντάς μας ενημερωτικά δελτία τύπου για τις δράσεις τους.
Επειδή σίγουρα κάποιους θα έχουμε ξεχάσει, όσοι επιθυμείτε μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο enimeranews@gmail.com.
Σε αυτό το σημείο θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους έχουν ήδη ανταποκριθεί στην πρόσκλησή μας και ελπίζουμε και οι υπόλοιποι φορείς να συμβάλλουν στην ενημέρωση των πολιτών.
Επίσης αποφασίσαμε αρχικά να δημιουργήσουμε blog και όχι site, μιας και δεν είμαστε εταιρία, αλλά και επειδή θέλουμε να συμμετέχετε και εσείς με τα σχόλιά σας, ανοίγοντας έτσι το διάλογο για τα τοπικά θέματα που απασχολούν τον Νομό μας.
Motto μας είναι ότι αυτό το blog είστε όλοι εσείς. Πέραν της δυνατότητας σχολιασμού των ειδήσεων, μπορείτε να μας αποστέλλετε άρθρα, γνώμες, απόψεις και εμείς θα τα δημοσιοποιούμε συμβάλλοντας έτσι στον διάλογο και στην επικοινωνία.
Δεν είμαστε δημοσιογράφοι. Δεν κάνουμε πολιτική. Θέλουμε να συμβάλλουμε στην ενημέρωση και στον διάλογο μέσα από το Διαδίκτυο.
Σε αυτή μας την προσπάθεια σας θέλουμε όχι απλά αναγνώστες, αλλά συνεργάτες.
Με εκτίμηση,

Η συντακτική ομάδα του enimera.blogspot.com

0 σχόλια »

Leave your response!